Ella Kiljunen

Blogi

Matkan varrelta

STT > Info

tiedote@stt.fi
(09) 69581 286

Ella Kiljunen vuoden luottamusmies ja Susanna Puumi vuoden työsuojeluvaltuutettu

11.12.2008 16:30 | Toimihenkilökeskusjärjestö STTK ry. | 0 0 0
Vuoden henkilöstön edustajat valittiin tänään STTK:n valtuuston kokouksessa.
Vuoden 2008 STTK:laiseksi luottamusmieheksi on valittu pääluottamusmies Ella Kiljunen Kajaanista. Kiljunen toimii myös edustuksellisen yhteistyötoimikunnan jäsenenä. Hän työskentelee Kainuun maakunta –kuntayhtymässä. Kiljunen on Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton Jytyn jäsen.

Vuoden työsuojeluvaltuutetuksi on valittu koordinoiva työsuojeluvaltuutettu Susanna Puumi Vantaalta. Puumi työskentelee sairaanhoitajana Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Peijaksen alueella. Hän on Tehyn jäsen.

Molempia vuoden henkilöstön edustajia palkintoraati kiittää aktiivisuudesta ja määrätietoisuudesta tehtävissään.

Vuoden luottamusmiehen valinnassa painoi myös laaja ja monipuolinen kokemus.
– Ella Kiljunen on yhteistyöhakuinen neuvottelija. Uraauurtavaa työtä hän on tehnyt valtakunnallisesti merkittävässä kunta-alan palvelujen kehittämiskokeilussa, jonka yhteydessä on myös luotu toimiva malli järjestöllisen yhteistyön toteuttamiseksi, raati perustelee.

Vuoden työsuojeluvaltuutetun valintaa raati perustelee myös sillä, että Puumi nauttii suuressa, uudistuvassa organisaatiossa sekä henkilöstön että johdon varauksetonta luottamusta.
– Erityisen näkyvää, monipuolista ja tuloksellista työtä Susanna Puumi on tehnyt väkivallan ehkäisemiseksi työpaikoilla, raati korostaa.

STTK:n vuoden henkilöstön edustajat valittiin nyt neljättä kertaa. Valintaraatiin kuuluivat puheenjohtaja Merja Ailus Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytystä, työmarkkinajohtaja Eeva-Liisa Inkeroinen Elinkeinoelämän keskusliitosta EK:sta, psykologi Aarno Ryynänen Aktiivi-Innovaatio Oy:stä sekä työympäristöasiantuntija Erkki Auvinen STTK:sta.

Palkinnot jaettiin STTK:n valtuuston kokouksessa Kirkkonummella 11.12.2008.